Prémiové krmivo pro zakrslé králíky od Grünhopper: Zdraví a vitalita v každém kousku

Máte doma zakrslého králíčka a přemýšlíte, jak mu obohatit jídelníček něčím zajímavým?

Představujeme prémiové krmivo pro zakrslé králíky

Zajistěte svým zakrslým králíkům kvalitní krmivo plné vitamínů a minerálů, které je přímo určené pro jejich potřeby. Prémiové krmivo Grünhopper je totiž speciálně navržené pro potřeby dospělých králíků zakrslého plemene a obsahuje přírodní složky, které mají blahodárné účinky na jejich zdraví.

the-essence-minilop~2

Zdraví králíka na prvním místě

Krmivo králíkům nejen chutná, ale také pečuje o jejich zdraví. Je totiž obohaceno o přísady, které podporují imunitu a obranyschopnost organismu. Divoké byliny pak podporují zdraví střev a celkové zažívání, což je klíčové pro celkovou vitalitu a dlouhověkost králíků. V neposlední řadě je důležité to, že krmivo neobsahuje barviva, ani jiné přísady, které by mohly vašemu králíkovi uškodit.

Proč si vybrat krmivo Grünhopper

Krmivo je 100 % přírodní a plně tak nahrazuje jejich přirozenou potravu v přírodě. Složení je velice pestré, najdete v něm měsíček lékařský, pohanku, řebříček, pampelišku, sléz, kopřivu, proso, třapatku, lněné semínko, pohanku, slunečnicová semínka, konopné semínko, semena ostropestřce, sezam, kmín a fenykl. Právě zmíněná olejnatá semena jsou bohužel často v běžných krmivech vynechávána. Zde však nechybí a dodávají krmivu vysokou nutriční hodnotu.

the-essence-minilop~3

Kde krmivo Grünhopper zakoupit

Doporučená denní dávka pro dospělého zakrslého králíka je 20–30 gramů krmiva na jeden kilogram hmotnosti zvířete. Krmivo zakoupíte na e-shopu Grünhopper.cz, kde si můžete vybrat hned z několika velikostí balení od 100 g po 450 g. Dopřejte svému králíkovi zdraví, vitalitu a energii s krmivem Grünhopper.