Vyvážená strava je pro králíky základ

Pokud pro sebe nebo pro své děti pořizujete milé domácí zvířátko, je domácí králík skvělou volbou. Jedná se výborného společníka, hebké a přítulné stvoření, které i menší děti naučí správné péči o jinou živou bytost. Králík se může dožít i deseti let a stane se tak nedílným rodinným příslušníkem. Aby se měl co nejlépe, byl zdravý a fit, je třeba jej především správně krmit. A to tou nejpřirozenější a nejvyváženější stravou.

Zdraví je i pro králíka to nejdůležitější

Správný vývoj i dostatek životní energie zajistí králíkovi stejně jako lidem vhodná strava. Zdravý králík má lesklou, čistou a přiléhavou srst, o kterou se sám rád stará. Má čisté oči i nozdry a rozhodně by na těle neměl mít žádné stroupky. Abyste měli králíka také ve výborné kondici, je třeba dbát na kvalitu stravy.

Dokonalá výživa

Zajistit pro něj správnou stravu, pokud nevlastníte rozlehlé louky, je docela těžké. Proto je dobré nechat to na odbornících a zaměřit se na nákup krmiva od výrobců, kteří přesně vědí, co váš králík potřebuje. Takovým krmivem pak může být špičková značka Grünhopper, jejíž cílem je nabízet zákazníkům, a především pak jejich zvířecím miláčkům vysoce kvalitní a nutričně vyvážené krmivo.

Jaké přednosti má krmivo Grünhopper?

  • Jedná se o krmivo pečlivě cílené na králíky, a to v závislosti na stáří i druhu.
  • Suroviny tvoří přírodní složky, jaké se vyskytují v přirozeném prostředí volné přírody.
  • Obsahuje vyvážené složky vitamínů a vlákniny, obohacené o potřebné bylinky, speciální směsi pampelišek, jetele, kořínků nebo řebříčku.
  • Volit je možné i krmivo, které napomůže řešit konkrétní potíže králíka, jako jsou problémy s trávením, s močovými cestami nebo na podporu životního elánu.

Kouzlo přírody

Aby měl váš králík spokojený a dlouhý život, je třeba mu poskytovat jen to nejlepší. Proto se u značky Grünhopper můžete spolehnout na vyváženost i vysokou nutriční hodnotu jednotlivých směsí. A současně se nemusíte obávat, že by bylo obohacené o barviva nebo chemické složky.